Pracownia przedszkolna

Na zajęcia przedszkolne uczęszczają maluszki w wieku od 3 do 5 lat, w każdy wtorek i środę. Podczas zajęć dzieci uczą się wzajemnej integracji, look rozwijają swoje zdolności plastyczne i muzyczne.

DSC 0022

Mini – siłownia

Powstała latem 2013r. na potrzeby naszej młodzieży. Wyposażona jest w atlas, wibro- maszynę, ławeczkę oraz rowerek treningowy.

Pracownia komputerowa

Pracownia ta ,wyposażona jest w 7 stanowisk komputerowych. Dzieci i młodzież uczą się podstaw obsługi komputera ,przechodząc pózniej do bardziej skomplikowanych działań. Do dyspozycji mają bezpłatny internet, a także gry dostosowane do każdej grupy wiekowej.

DSC 0113

Pracownia gier i zabaw

Pracownia ta wyposażona jest w Play Station z pełnym wyposazeniem gier i zabaw dla podopiecznych placówki. Znajduje się w niej też bilard i mini piłkarzyki. Ozdobą pracowni jest graffiti ścienne zaprojektowane i wykonane przez młodzież Bajki.

DSC 0133

Pracownia plastyczna

Pracownia plastyczna ukazuje dzieciom świat kolorów, walorów oraz brył, dodatkowo wzbogacona jest o zajęcia kulinarne i szydełkowanie. Pozwala rozszerzyć wiedzę na tematy zwiazane z historią sztuki, malarstwem, rzeźbą i grafiką. Nasze zajecia zapewniają dzieciom i młodzieży wszechstronny rozwój talentu plastycznego.

DSC 0093